• Zero tolerance mode in effect!

Новости Украины #2

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Соратник Зеленського, що потрапляє під люстрацію, мав таємну зустріч з головою Конституційного суду, який може її скасувати

https://www.radiosvoboda.org/a/news-schemes-bohdan-liustratsiya/29887064.html
реванш трансформированной рыговской власти очевиден, кремлььсвою задачу выполнил, добившись высокого антирейтинга Порошенко у демоса. вот до чего это приведет?
 
Колишній глава "Нафтогазу" Дубина опинився в команді Зеленського

https://www.rferl.org/amp/ukrainian...bbying-firm-to-elevate-profile-/29886941.html

Вашингтонская лоббистская компания рассказала Радио Свободная Европа/Радио Свобода, что получила заказ от украинского кандидата и фаворита гонки заказ на отбеливание своего имиджа и организовала встречи между его командой и американскими чиновниками в Вашингтоне.

Зеленский со своей партией "Слуга Народа" (одноимённой с сериалом, где Зеленский играет роль учителя, ставшего президентом после того, как широко расходится его видео с негодованием о коррупции) наняли Signal Group Consulting за $60,000, как 14 апреля подтвердил Радио Свободе в e-mail-переписке пресс-секретарь Singal Group Consulting Джон Проктер.

Заполненная в соответствии с Актом о регистрации иностранных агентов (FARA) форма, обнародованная 17 апреля, указывает, что Signal Group Consulting была нанята Маркусом Коэном от имени кандидата с целью "поднятия имиджа Зеленского — Слуги народа".

Сам Зеленский отрицает, что какой-либо подобный контракт с Signal Group Consulting вообще был подписан.



Согласно источникам Радио Свободы в штабе Зеленского и e-mail Проктера, Signal Group Consulting. организовывала встречи между Иваном Бакановым, главой предвыборного штаба Зеленского и главой партии "Слуга народа", и старшим экономическим советником Олегом Дубиной.

Дубина, бывший председатель правления Нафтогаза, вице-премьер и министр энергетики при Ющенко, ранее не заявляся как член ЗеКоманды.

Также Дубина был советником Кучмы в 2002–3 гг. В 2007 тогдашний премьер Тимошенко назначила его главой Нафтогаза и, по слухам, заставила подписать нашумевшие газовые соглашения 2009 г. под угрозой увольнения. В 2010 он покинул пост после президентских выборов.

В своём Фейсбуке ЗеКоманда отрицает контракт между ним и Signal Consulting Group:
Ясно всё с Зелебобой, злые американцы врут, форма контракта, зарегистрированная в соответствии с Актом о регистрации иностранных агентов, фальшивая, это всё происки Банковой, и сами Signal Group тоже врут, говоря, что контракт таки есть. И лица у нас все только новые, вы что, какие чиновники Кучмы? Мы ж слуги народа, ёпт, а не какой-то Шоколадный Мародёр. Новые лица так и хлещут :rolleyes:


А всё потому, что за 3 дня до второго тура команда не представлена, программа не представлена, подробного интервью прессе, которое пролило бы свет на будущие действия президента или хотя бы на его первые 100 дней, нет. Абсолютная скрытность плюс невнятные заявления штаба. "Слуга народа", х*ли.
 
А, так это были лица? А я думал нагадил кто...

Суперновые. Вон уже и Гриша Калетник всплыл, папаша беглого вице-спикера Рады Игорька Калетника от Коммуняк.

ЗЕЛЕНСЬКИЙ ВЕДЕ У ВЛАДУ «СМОТРЯЩИХ» ЧАСІВ ЯНУКОВИЧА

Під час нинішньої виборчої кампанії на посаду президента України виявилося чимало цікавих подробиць, які, нажаль, так і не стали у фокусі громадського обговорення в державі. Поки більшість українців обговорює результати аналізів кандидатів в президенти, із захватом, або обуренням несамовито лайкає та коментує багаточисельні пости в соцмережах і месенджерах, в команді одного з переможців першого туру виборів, а саме Володимира Зеленського, успішно працюють колишні регіонали. І не тільки працюють, а й беруть під контроль цілі регіони. Наприклад Вінницьку область.

Так вже було вже за часів ганебного правління Януковича, так може повторитися при можливому президентстві Зеленського. Адже на чолі “Зе команди” у Вінницькій області вже стоять люди екс-нардепа, екс-губернатора, регіонала Григорія Калетніка. Офіційним координатором команди Зеленського у Вінницькій області була призначена Світлана Лутковська – директорка бібліотеки Вінницького національного аграрного університету (багаторічна і безроздільна вотчина Григорія Калетника), в якому він посідає посаду президента, не більше і не менше.

Попри всі заяви та обіцянки Володимира Зеленського про формування нової влади виключно з людей, які раніше ніколи не були в політиці та у владі, вся його структура по області, від представників в ОВК і довірених осіб до членів комісій та спостерігачів розгорнулась на основі працівників, студентів, колишніх випускників ВНАУ, чи підпорядкованих йому аграрних коледжів. А вже серед них ви знайдете далеко не останніх членів Партії регіонів. Поодинока інформація про “регіональний” крен Зе команди у Вінниці вже свого часу трохи просочився в місцеві ЗМІ http://vinmedia.com.ua/posts/profes...-okupuvaly-komandu-zelenskoho-na-vinnychchyni але залишився непоміченим.

І якщо Януковича зразка 2012-2013 року, який віддав «клану» Калетників Вінниччину ще можна зрозуміти. Як тоді говорили, Калетнік став «смотрящим» Януковича на Вінниччині. Так на блатний манер називали тих, хто особисто відповідав перед Януковичем за стан справ. Така вже тоді була фізіологічна природа тодішнього режиму в Україні.

А от для чого така пляма на репутації Зеленському? Чи знає він достеменно хто під його егідою взяв під контроль цілий регіон? Чи його соратники створюють для нього віртуальний інформаційний простір, в якому все що піддається сумніву і критиці оголошується фейком і провокаціями ворогів?

Отже, хто ж такий цей Григорій Калетнік? І що це за “клан”, чи як за часів “регіоналів” було прийнято називати такі родинно-політичні утворення “сім’я”?

Ось один із заголовків ЗМІ в 2013 році: Янукович расставляет смотрящих. Калетники «нагнули» Винницу

https://blogs.korrespondent.net/blo...iaet-smotriaschykh-kaletnyky-nahnuly-vynnytsu

Принагідно почитайте і багато незрозумілих процесів в нашій області стануть для вас на свої місця.

Фактично клан складається з глави тейпу Григорія Калетника - екс-губернатора Вінниччини, народного депутата кількох скликань від “Партії регіонів”, голови аграрного комітету ВР, нині – президента Вінницького національного аграрного університету, його сина, першого віце-спікера нардепа комуніста Ігоря Калетника ( 2012-2014 рр.), екс-голови митної Служби України. Того що не тільки голосував, а й протягнув скандальні диктаторські закони 16 січня, як головуючий на пленарному засіданні ВР. Саме ці диктаторські законі, як ви й пам’ятаєте, і стали останнім каталізатором Революції Гідності та загибелі Небесної сотні.

Щоб трохи зрозуміти саму постать Григорія Калетника, його методи роботи та боротьби з опонентами можна навести лише один приклад з його передвиборчої кампанії на мажоритарному окрузі у Вінницькій області в 2012 році. Щоб перемогти на тих виборах Григорій Калетнік застосував весь свій вплив, адмінресурс, підкуп та фальсифікації, а для зайвої гарантії перемоги на окрузі добився згоди Януковича і прямо під час перегонів посадив у СІЗО свого основного конкурента на окрузі від тодішньої опозиції – Руслана Демчака (зараз він нардеп-мажоритарник від фракції «БПП-«Солідарність»).

Отже, зробимо перший проміжний висновок: Григорій Калетнік за часів правління Януковича робив в регіоні все що йому заманеться.

Виконуючи президентські забаганки Януковича, Калетник з 2010 року взявся за підготовку плацдарму і в медіа-просторі Вінницькій області. Так ще в 2008 році Ігор Калетник очолив список ворогів преси. Друге місце зайняв його батько - народний депутат від Партії регіонів, екс-голова Вінницької облради. Григорій і Ігор Калетник подали проти найтиражнішої вінницької обласної газети «33 канал» вісім позовів.

Подейкують, що тоді «33 каналу» і Калетнику вдалося залагодити взаємини «на майбутнє» в такий спосіб. Кілька виграних у газети позовів, були покладені Калетником під сукно, що стало гарантією лояльності найвпливовішого видання області.

Влада клану Калетніків на Вінниччині до 2014 року була безгранична та демонструвалася неприкрито і публічно. Щоб кожна собака знала: Вінниччина належить Калетнікам.

І ось, події виборів 2019 років дали шанс клану Калетніків вигулькнути із небуття. І поквитатися з Порошенком та усіма тими, від яких Калетнік терпів, як він думає, невідповідне ставлення до себе цих п’ять років. Але того, що клан Калетників повернеться в політику через Володимира Зеленського ніхто неочікував, в першу чергу через його патріотичну риторику про нових незаплямованих людей у владі та його команді.

Керівником виборчої кампанії «коменди Зе» на Вінниччині стала підлегла по ВНАУ Калетніка Світлана Лутковська. Як стверджують наші джерела в «Зе команді», координаторка Зеленського у Вінницькій області сама нічого не вирішує. В структурі штабів є спеціально приставлені Григорієм Калетніком люди, які й займаються підбором людей по районам, комісіями та приймають всі рішення. Сама Лутковська відіграє роль такої собі «політичної людини-ширми», яка до цього не була в політиці та використовується для нечисельних звітів в соціальних мережах. Доречі, якщо ви переглянете соціальну сторінку пані Лутковської у Фейсбук, ви помітете, що її життя тільки і почалося від Зе команди. Вся інша інформація була завбачливо почищена. Навіщо? Залишимо питання відкритим. Але ж тому, кому не має чого боятись і політичні вподобання є стабільними, своїх сторінок не зачищають.

Поміж тим у очільниці «Зе команди» у Вінницькій області, пересічної працівниці аграрного університету з заробітною платнею на рівні 6 тисяч 500 грн на місяць доволі вражаюча декларація про прибутки. https://public.nazk.gov.ua/declaration/389cecad-a7ba-4ac2-b42a-793e70941900

У власності Сітлани та її чоловіка – лікаря за фахом і теж викладача Вінницького медичного університетут Руслана Лутковського будинок в «Царському селі», площею у 500 квадратних метри, квартира у Вінниці – площею 62 метри. Руслан Лутковський має у власності більше десяти земельних ділянок у Чернівецькому районі. На Світлану Лутковську зареєстровано ще дві земельних ділянки площами 1,4 та 1,6 гектар у селі Борівка Чернівецького району. У власності родини є також позашляховик Range Rover Sport вартістю 2 514 716 гривень та автомобіль Lexus LX 570.

І якщо у викладачки Світлани Лутковської середня заробітня платня у ВНАУ складає приблизно 6500 грн, то у її чоловіка Руслана Лутковського, лікаря-викладача місячна заробітня платня за основним місцем роботи (медичний університет) та за суміцництвом (Вінницька міська клінічна лікарня №1) складає трохи більше 15 тисяч гривень.

Погодьтесь, на такі прибутки (20 тисяч гривень на місяць) в наш час складно навіть утримувати родину з двома дітьми, не кажучи вже про будівництво маєтку в «Царському селі», придбання десятків земельних ділянок, квартир та престижних авто.

Як показує все та ж електронна декларація родини Лутковських набуття таких статків, ймровірно, стали можливими через те, що Руслан Лутковський є ще й засновником чотирьох аграрних підприємств, які займаються сільським господарством: ТОВ «Колос», ТОВ «Агрофірма-Дружба», СФГ «Оріон», ТОВ «Агрофірма ягоди Україна». А власником цих аграрних структур є батько Руслана Лутковського – Анатолій Лутковський. Бізнес-партнер Григорія Калетніка, який поділився частиною прибуткового аграрного бізнесу з сином. Час від часу батько робить і інші матеріальні подарунки родині, так свого часу Руслан Лутковський задекларував подарунок від Анатолія Лутковського – 1 850 000 гривень. Примітно, що методи ведення аграрного бізнесу схожі на стиль роботи його партнера по бізнесу регіонала Григорія Калетніка. Ось лише одна згадка ЗМІ про «рейдерське» захоплення земель у Вінницькій області, в якому фігурує Анатолій Лутковський.

«Люди скаржаться, що поля, які мають використовуватися під пасовиська та для розділення земельних паїв, загарбав у свої руки підприємець з Борівки, генеральний директор селянсько-фермерського господарства «Оріон» – Лутковський Анатолій Вікторович», - видання «Інформаційна Вінниччини» http://i-vin.info/news/na-vinnychchyni-voyuyut-za-zemlyu-i-za-spravedlyvist-khto-kogo-7256

Як бачимо Світлана Лутковська, її чоловік та свекор тісно пов’язані і залежні від Григорія Калетніка. Отже, повністю керовані та підконтрольні.
 
https://www.rbc.ua/rus/news/zelenskiy-dopuskaet-rospusk-rady-sluchae-1555569716.html

Кандидат в президенты Украины Владимир Зеленский в случае победы на выборах допускает роспуск Верховной рады

«Вы же понимаете, что есть определенные законодательные сроки…Я боюсь, что я не успею. Я ломать закон не буду, нарушать закон не буду. Если мы успеем в сроки за шесть месяцев до следующих выборов, когда мы имеем право распустить парламент… Будем думать, да. Но вы же понимаете, что нам это (роспуск нынешнего состава Рады, - ред.) выгодно»

Борис, так это ты под гримом прячешься, в Украину переехал? Вернись и КГБ прогони лучше, которое к власти приводил :drunk:
 
Зрада! Зеленский назвал Путина врагом и не видит перспектив для особого статуса Донбасса https://nv.ua/ukraine/politics/zele...v-dlya-osobogo-statusa-donbassa-50017209.html Зеленский высказался о возможном объединении с экс-регионалами https://nv.ua/ukraine/politics/zele...om-obedinenii-s-eks-regionalami-50017189.html
Зеленский рассказал о своем видении языковых квот на телевидении https://nv.ua/ukraine/politics/zele...i-yazykovyh-kvot-na-televidenii-50017197.html
 
Зрада! Зеленский назвал Путина врагом и не видит перспектив для особого статуса Донбасса https://nv.ua/ukraine/politics/zele...v-dlya-osobogo-statusa-donbassa-50017209.html Зеленский высказался о возможном объединении с экс-регионалами https://nv.ua/ukraine/politics/zele...om-obedinenii-s-eks-regionalami-50017189.html
Зеленский рассказал о своем видении языковых квот на телевидении https://nv.ua/ukraine/politics/zele...i-yazykovyh-kvot-na-televidenii-50017197.html
может под кайфом, а потом не вспомнит? он ведь никому не должен :D
 
Гм. не знал что Т-10 пережили СССР....
О Т-10 в ЗСУ много рассказывал покойный @Vold

Понятно что не все сразу. Но и какая-то система должна быть.
Т-80Б в ВДВ и МП, при том что ранее в штатах батальонов ВДВ и МП танковых рот не было.
Механизированные на снабжении Т-64Б/Б1 и Т-72АВ/Б1.
При этом надо учитывать что 72 и 80 возвращались в строй для пополнения штатов выбитой техники в результате боевых действий.
О том что все более менее живые Т-64 уже ввели в строй, остальные только через капитальный ремонт, добавим сюда что последний выпущенный двигатель 5ТДФ датируется 89годом прошлого столетия, а при условии интенсивной эксплуатации запасы как бы не увеличиваются.
До всего выше сказанного хочу Вас спросить сколько было создано за последних 4 года новых боевых бригад/батальонов?
Технику для него откуда брать?
И коль вы упомянули о США в предыдущем посте, поинтересуйтесь когда они сняли танк М-60 с вооружения.
Так что для кого-то это выглядит как бардак, а как оно на самом деле, у нас мало информации для голословный утверждений.
 
Разговор в магазине
Покупатель: Здравствуйте. Что можете мне предложить?
Продавец: сегодня у нас на выбор шоколад с горчинкой и говно
Покупатель: мне не нравится шоколад с горчинкой. Я люблю молочный с целым миндалем . Или Линдт. Или тоблерон. Желательно под чашечку кофе...
Продавец: мне очень жаль, но вы можете выбрать только между шоколадом с горчинкой и говном
Покупатель: почему у вас такой асортимент?
Продавец: ничего другого не осталось. Остальное не пользуется спросом.
Покупатель: я не люблю шоколад с горчинкой
Продавец: тогда вам остается говно
Покупатель: а по телевизору говорят, что говно - на самом деле шоколад, а шоколад - на самом деле говно.
Продавец: я продаю шоколад уже много лет. Могу вас заверить: вот шоколад, он из какао. Вот говно. Оно из говна.
Покупатель: не люблю шоколад с горчинкой. Можно я только попробую говно? Все говорят, оно на вкус лучше шоколада.
Продавец. Нет. Можно только купить. Всю порцию.
Покупатель? А если я куплю и мне не понравится - можно вернуть?
Продавец: Нет. Надкушенное говно возврату и обмену не подлежит.
Покупатель: я не знаю... Все говорят, шоколад вредный
Продавец: я никогда ничего не слышал о пользе говна
Покупатель: а если я его выброшу?
Продавец: во рту слаще не станет.
Покупатель: а я потом вернусь и куплю шоколад с горчинкой
Продавец: если шоколад с горчинкой вы сейчас не купите, его уберут из продаж.
Покупатель: и из чего я смогу выбрать?
Продавец: Из говна и говна с горчинкой.
 
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху Снизу