• Zero tolerance mode in effect!

Новости Украины #3

Активная дура с полномочиями - это гораздо опаснее, чем просто дура...
Депутатки від "Слуги народу" Галина Третьякова та Мар’яна Безугла внесли законопроєкт про довічне позбавлення волі за привласнення державних функцій, зокрема представлення України на міжнародних заходах без надання на те повноважень та погоджень.

Джерело: законопроєкт 11104 про внесення змін до Кримінального кодексу

Деталі: Позбавленням волі на строк 15 років або довічним позбавленням волі з конфіскацією майна пропонують карати за привласнення державних функцій. Зокрема, йдеться про представлення України в умовах війни на міжнародних заходах, перед уповноваженими особами іноземних держав, міжнародних організацій, у тому числі за допомогою листування, телефонних розмов, інших форм спілкування без надання на те повноважень та погоджень.

Як вказують авторки, цей законопроєкт є складовою законопроєкту "Про спеціальні місії України" 11103, який розроблено з метою захисту інтересів України, шляхом консолідації і єдності представників України у питаннях зовнішньої діяльності, та має розглядатися одночасно з ним.

Дослівно: "Наші друзі та міжнародні партнери з перших днів воєнного стану засуджують військові дії РФ та надають безпрецедентну підтримку народу України. Проте, незважаючи на таку згуртованість та спільну протидію агресії РФ, мають місце випадки вчинення ганебними "громадянами України" дій направлених на отримання власних привілеїв за рахунок державних інтересів, шляхом привласнення державних функцій".
...
 
 
спасибо за интересное видео, не слышала об этом. Голованю - респект! 👍
На самом деле уже стало традицией, когда на зарубежную встречу на уровне статусов МИД или премьер-министра едет "зав.канцелярией" руководитель офиса президента. Когда этому руководителю ОП даются полномочия представлять Украину на таких важных мероприятиях, как переговоры по мирной формуле Зеленского или переговоры с министрами других стран, игнорируя наличие в Украине соответствующих для этого институтов права и уровня государственности. А также и уровня ответственности. Где, кто и когда может спросить с Ермака, если он что-то сделает на таких важных встречах не так? Никто и никогда, потому что нигде на руководителя офиса президента такой ответственности не возложено. Зеленский назначил, а вот ответственности нет никакой.
Но это уже как раз то, что только подчеркивает: на самом деле страной руководит Ермак, а не Зеленский.

А этот интересный запрос Голованя с находящимся в абсолютном правовом поле вопросом по "5-6 менеджерам, на которых все держится", показательный пример того, что президент Зеленский должен не только контролировать свои слова, но еще за них потом обязан ответить.
100%, что не ответит, потому что уже понял, что означил это как директор фирмы, но не как президент страны.
Кстати, это Зеленский заявлял в декабре 2023, а вот сейчас начал "чистить" ОП. Наверное, это увольняет он тех, кто не есть "5-6 менеджеров"))
 
Последнее редактирование:
 

На самом деле разводило, вероятно от налоговой. В 80х никакого права собственности не было, вообще закон о приватизации жилья (безоплатной) появился в 1992, должен был длится до 2002, потом его продлили до 2006 и … все равно остались неприватизированные квартиры и самое смешное, что и собственников теперь нет, так как балансодержатели домов исчезли, часто густо не оставив правопреемников.
В 2013, в связи с мафиозным переделом бабулесовых потоков внезапно право собственности перестало регистрироваться в БТИ и перерекочевало в минюст. Там много пи.. и Лавринович и Лукаш.

Налоговая не имеет данных из БТИ, поэтому хочет, что бы все быстро побежали и внесли данные в реестр.
 
"Будемо першим комунальним підприємством в Україні, яке це зробило", - Микола Логвінов про наміри «Миколаївоблтеплоенерго» встановити по місту зарядки для електрокарів

ОКП "Миколаївоблтеплеонерго" планує облаштувати 55 місць для заряджання електроавтомобілів по місту Миколаєву. Таким чином «Миколаївоблтеплоенерго» стане першим комунальним підприємством, яке реалізує таку ініціативу, і зможе заробляти на цьому кошти.

Про це під час брифінгу у четвер, 4 квітня, розповів директор Микола Логвінов.

Він зауважив , що це буде не соціальний проєкт, і підприємство матиме змогу заробляти кошти з мінімальною рентабельністю.

Директор ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" анонсував, що перша партія нараховуватиме до 25 зарядних станцій. Вартість однієї складатиме близько 80 тисяч гривень.
 
...військовослужбовців в Україні багато і йдеться про немалі державні гроші. А поки ми готували сюжет, українцям тепер можна укладати шлюб онлайн. Одружувати наречених через відеозвʼязок буде працівник РАЦСу, а документи вони засвідчать Дія.Підписом...
...
...
1712619689054.png
...
1712619809152.png
 
Последнее редактирование:
IMG-20240409-060141-867.jpg
 
Назад
Сверху Снизу