• Zero tolerance mode in effect!

Украинская ракетная техника

picturepicture_155902578469133429259789_29835.jpg


Новая информация о РК-360МЦ - https://dumskaya.net/news/proiski-supostata-i-umnyy-neptun-protivokorabeln-099090/
 
Внутри кунга — пять рабочих мест, два из которых закреплены за командиром и начальником штаба дивизиона. Первый сидит справа по движению машины, второй — слева.
Для облегчения диверсионной деятельности уточнили? :giggle:
 
РАКЕТА ДО “НЕПТУНА”: ВІДБУЛИСЬ ВИПРОБУВАННЯ БОЙОВОЇ ЧАСТИНИ
https://mil.in.ua/raketa-do-neptuna-vidbulys-vyprobuvannya-bojovoyi-chastyny/
Bojova-chastyna-ta-panel-z-sitkoyu-dlya-urazhennya.jpg
Fragment-vyprobuvalnogo-stendu-pislya-pidryvu-bojovoyi-chastyny.jpg
А это зачем такие испытания? Зачем осколочная БЧ? Почему установлены щиты не на 360 градусов? Направленого действия? Или не имеет смысла 360?
 
А это зачем такие испытания? Зачем осколочная БЧ? Почему установлены щиты не на 360 градусов? Направленого действия? Или не имеет смысла 360?
Половиньі круга достаточно , чтоб оценить разлет осколков
 
Новые стрельбы Ольхи-М
Державне підприємство «Київське конструкторське бюро «Луч» в рамках державного оборонного замовлення продовжує реалізацію проектів, скерованих на оснащення Збройних Сил України новими ракетними засобами враження.

24 липня 2019 р. відбувся черговий етап заводських випробувань високоточної системи залпового вогню «Вільха-М». У ході випробувань відпрацьовувались чергові завдання з перевірки та вдосконалення низки технічних та технологічних рішень. Пуски проводилась штатними розрахунками 107-ї реактивної артилерійську бригади. Саме ця бригада буде першою в ЗС України, арсенали якої будуть посилені новими розробками.

«Вільха-М» є логічним продовженням робіт по темі вже прийнятої на озброєння ЗС України високоточної системи залпового вогню «Вільха». Як відомо, «Вільха» є глибокою модернізацією РСЗВ «Смерч» - так воно зафіксовано в документах. Хоча по суті йдеться про створення нової системи залпового вогню з можливостями високоточної зброї – в габаритних параметрах реактивного снаряда для РСЗВ «Смерч». Маса ракети «Вільха» – в межах 800 кг. Максимальна дальність стрільби – 70 км. Швидкість ракети на кінцевій ділянці траєкторії – близько 3,4 М. За резудьтатами державних випробувань високоточна система залпового вогню «Вільха» у кінці 2018 р. була прийнята на озброєння ЗС України.

Проект «Вільха-М» спрямований на поліпшення характеристик «Вільхі». У квітні і травні 2019 р проходили випробування «Вільхи-М» зі стрільбою на максимальну дальність у 120 кілометрів. На черзі – підготовка до проведення державних випробувань. Орієнтовно це відбудеться у вересні-жовтні. До цього часу, ймовірно, відбудеться ще декілька пусків системи «Вільха-М».

В кооперацію з виготовлення нової системи озброєнь «Вільха» та її модифікацій включені лише українські підприємств. Їх близько п’ятнадцяти. Поставка у війська систем «Вільха», а також «Вільха-Р» та «Вільха-М» - швидкий шлях підвищення боєздатності полків РВіА, оснащених РСЗВ «Смерч».
 
Згурец пишет:

Сьогодні повернувся з чергового етапу випробувань нашого нового зразка ракетного озброєння – комплексу «Вільха-М». Тут – коротеньке відео і трохи сухого тексту, бо ключові деталі – поки за лаштунками. Хіба що скажу так: є помітний прогрес, який усіх задовольнив. І розробників, і військових.

olha.jpg

Надеюсь, что это не предвыборный ход был.
 
Ребята Ольха это хорошо это надо на вчера...
Но ПКР Нептун И ОТКР Сапсан
...и ПВО
Наличие ПВО и его работоспособность один из основных сдерживающих факторов РФ.
А если к этому приплюсовать ОТКР и ПКР то цена вопроса вырастит в несколько крат...
 
Назад
Сверху Снизу