• Zero tolerance mode in effect!

Новости Украины #2

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Президент Володимир Зеленський скасував рішення про присвоєння дипломатичного рангу Надзвичайного і Повноважного Посла Володимиру Ар’єву, Артуру Герасимову та Георгію Логвинському.

Відповідний указ №680/2019 опублікований на сайті глави держави.

“Скасувати як такі, що видані безпідставно: Указ Президента України від 18 травня 2019 року № 275 «Про присвоєння дипломатичних рангів» в частині, яка стосується присвоєння дипломатичного рангу Надзвичайного і Повноважного Посла В.Ар’єву та А.Герасимову”, - зазначається в документі.

Арьев тот ещё мудак, паразитирующий на теме евроинтеграции. На нём стоить печать мамки всех сепаратистов и саботажников, как и на портнове, ляшке, авакине и т.д. Странно, чего манды его рыгалий лишили - свой же в жепу

https://www.chesno.org/politician/9/

"У 2012 обирається народним депутатом 7 скликання від ВО "Батьківщина" за 218 округом (м.Київ). У 2007-2012 роках був народним депутатом 6 скликання від блоку "Наша Україна - Народна самооборона". З 2006 року - директор ТОВ "Студія "Зміна".

З грудня 2005 року - генеральний продюсер продюсерського центру "Закрита зона", автор однойменної телевізійної програми. До цього працював журналістом на таких каналах, як 1+1, Інтер, УТ-1, СТБ, BBC Україна, а також у якості журналіста-фрілансера.

1 лютого 2011 року Верховна Рада проголосувала за зміни до Конституції. Картка Ар'єва голосувала "за", хоча він сам стверджував, що перебував за кордоном, взяв картку з собою і що його голосування було сфальсифіковане.

У 2006 році в польському аеропорту “Варшава-Окенце” працівники прикордонної служби вилучили у журналіста Ар’єва Володимира Ігоровича і його дружини марихуану. Сам Ар'єв заявляв, що це був журналістський експеримент.
 
Через год будут везти с собой коров в самолёте

Хасиди з’їдять сто корів і озолотять уманчан, – ЗМІ

До Умані Черкаської області вже почали з'їжджатися хасиди, щоб у ніч проти 30 вересня традиційно зустріти іудейський Новий рік поблизу могили праведника Нахмана.

2b89297b834cd106b3e0170210b16d2e.jpg


Про це пише журналіст Ігор Сєров у виданні «Сьогодні».


Як розповіла виданню заступник мера Умані Людмила Кирилюк, цього разу очікується, що в гості приїдуть близько 30 тис. паломників. Найзабезпеченіші орендують житло максимально близько до могили праведника – за повір'ями хасидів вважається, що близькість до Нахмана обіцяє удачу протягом всього року. Ми поспілкувалися з місцевими жителями і з'ясували, як городяни готуються підзаробити на паломниках.


«Поки що хасидів в місті не так і багато, масово вони почнуть з'їжджатися починаючи з 23 вересня. Частина квартир в місті була заброньована заздалегідь, деякі ще здаються. Зазвичай, господарі житла в кварталі біля могили беруть мінімум 100 доларів з особи за три-чотири дні. Цього ж тижня для гостей встановлюються свої ціни. Тобто продавець на ринку продає картоплю уманцям по 15 гривень, а хасидам вже мінімум по долару (25 грн)», – розповіла нам мешканка міста Ірина Возницька.


При цьому багато хасидів уже давно стали уманчанами. Точніше, купили тут житло, щоб не орендувати на свято, і така тенденція тут набирає обертів. Про це нам повідомила заступник мера Людмила Кирилюк.


«Є родини, які проживають тут постійно. Багато іноземців викупили в місті житло. Якщо раніше купували квартири, то тепер почали охочіше брати і приватні будинки. Набувають не тільки для власного проживання, а й для того, щоб облаштувати готель. Але при цьому багато хто не платить "комуналку" місяцями і має борги», – розповіла нам Людмила Кирилюк.


До цього вона додала, що в місті є низка проблемних питань, які стають актуальними під час паломництва:


«Цей квартал не розрахований на таку велику кількість проживаючих, адже одночасно ці додаткові 30 тисяч осіб вмикають світло і воду, викидають сміття, йде навантаження на всі комунікації, і місто самостійно модернізувати всю інфраструктуру не може».


А опитані нами поліцейські і рятувальники розповіли, що тиждень перебування хасидів в місті не дозволить нудьгувати під час чергування.


«Часто були такі ситуації, що хасид відкриє в орендованій квартирі кран, щоб щось помити, а закрити не спромагається, оскільки зайва дія на свято вважається гріхом. В результаті вода може литися добу-дві, поки не затопить нижні поверхи, – розповів нам один з поліцейських. – Були випадки, коли гості міста смажили шашлики прямо в квартирах, і пожежники екстрено гасили вогонь в мангалах, які перебували і в спальнях, і на балконах. Незважаючи на все це, багато моїх сусідів здають їм квартири з року в рік. Самі при цьому тиждень живуть хто у родичів, хто в гаражі, щоб заробити за тиждень 500-700 доларів. Для нашого провінційного містечка це великі гроші».


Чиновники ж підрахували: паломники закуплять для святкування сто коров'ячих туш – щоб на всіх гостей вистачило кошерних м'ясних страв.

Півтисячі правоохоронців

Під час приїзду хасидів порядок в Умані охоронятимуть 550 українських поліцейських і кілька ізраїльських. Як розповіли нам копи, вони охоронятимуть гостей не тільки від кишенькових злодіїв.


«Були випадки, коли самі паломники привозили з собою марихуану, тому на порушення серед них теж звертатимемо увагу. Спілкуватися з ними нам допоможуть наші ізраїльські колеги», – розповів нам один з поліцейських.


Рятувальники додали, що чергуватимуть поблизу водойми, де люблять омиватися паломники. Кілька років тому один з паломників потонув там, а другого ледь вдалося врятувати.


Зазначимо, що торік після святкувань в Умані євреї-хасиди підпалили хрест, встановлений на березі річки Кам'янка, і побилися з місцевими жителями.


Як з'ясувалося, хрест дратував хасидів, які зібралися на березі річки для проведення новорічного очисного обряду «Ташла», і тому вони вирішили його спалити. Це обурило місцевих жителів, і сталася бійка. В результаті конфлікту ніхто не постраждав, а представники поліції Ізраїлю і України взялися за розслідування.


Фото: Данило Павлов, "Сегодня"
 
Национальное антикоррупционное бюро Украины обратилось в Интерпол с просьбой объявить в международный розыск и задержать бывшего председателя Национальной комиссии госрегулирования энергетики и коммунальных услуг (НКРЭКУ) Дмитрия Вовка.
 
Национальное антикоррупционное бюро Украины обратилось в Интерпол с просьбой объявить в международный розыск и задержать бывшего председателя Национальной комиссии госрегулирования энергетики и коммунальных услуг (НКРЭКУ) Дмитрия Вовка.

задержать чтобы обменять? или показательно отпустить и извенится
 
задержать чтобы обменять? или показательно отпустить и извенится
Там полная хрень, ничего не доказано, якобы за Роттердам+, а сейчас Беня толкает российский уголь минимум не дешевле чем Роттердам+. НАБУ превращается в инструмент подавления людей, стоящих против мнения Бени. И это печально.
 
задержать чтобы обменять? или показательно отпустить и извенится

отпустить если даст показания на пепо. очевиднож что вовк исполнял его приказы.

Там полная хрень, ничего не доказано, якобы за Роттердам+, а сейчас Беня толкает российский уголь минимум не дешевле чем Роттердам+. НАБУ превращается в инструмент подавления людей, стоящих против мнения Бени. И это печально.

куда беня толкает, какой уголь? роттердам+ это уголь лднр под песенку "остаточно прощевай"
 
ну думаю под этим подразумевается переход от фантазийных проектов и соответственно
фантазийных попыток их решить к реальной повестке дня - те решение острых проблем
стоящих прямо сейчас
Лизнуть сапог Хуйла — главная проблема на повестке дня для Украины?
 
А можно пояснить для тупых зачем кассовый аппарат ФОПУ у которого единственный налог это фиксированный ЕСВ?
прокрутил ФОП за месяц 10 тыс или 100 тыс - налог от этого не изменился
и какой смысл в кассовом аппарате?
Смысл простой: размер (группа) единого налога определяется годовым оборотом в том числе. Кассовый аппарат позволяет отслеживать оборот и переводить в группу налогообложения с более высокой ставкой тех, кто реальный оборот скрывает.
 
хех.
ну шо, ждите вала новостей, репортажей , записей в телеграммах, прозебильной направленности,про "плохих" украинских военных.
любые наши фейлы будут раздуваться до небес, а если не будет фактов, то по гэ+гэ расскажут как "атошник убил брата в молдове".
поставлена задача - "убить рейтинг ЗСУ"......
блдь, какие ж они , подонки.
Абсолютно ожидаемо, но пидары они редкие - это факт.
 
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху Снизу