• Zero tolerance mode in effect!

Новости Украины #3

Ботокс заявил, что уничтожение ОПЗЖ и санкции против пророссийских СМИ негативно отражаются на государственной безопасности России:


Как будто что-то плохое :drunk:
 
Последнее редактирование:
У кого есть контакты или адрес Чешской полиции? Эти два гамадрила на срок себе явно наговорили, там таких недавно уже вроде штук 10 приняли


Group picture.jpgMartin2.jpgBegemot.jpg
 
У кого есть контакты или адрес Чешкой полиции? Эти два гамадрила на срок себе явно наговорили, там таких недавно уже вроде штук 10 приняли


Посмотреть вложение 158105Посмотреть вложение 158106Посмотреть вложение 158107

Но не уверен, что вам именно к ним, мониторинг экстремистских движений, контртерроризм и т.п. — по идее в юрисдикции на других людях:


Также может пригодиться:

 
Особенно хорошо эти новости воспринимаются в паре, одна за другой...
 
Особенно хорошо эти новости воспринимаются в паре, одна за другой...
Путин все это говорит для своей внутренней публики. Для тех, ну ни как не менее 75% граждан РФ, которые его слушают, и разделяют сказанное.
Зеленский, явно оперился, и похоже, активно жрёт таблетки храбрости присланные из Америки. У него выхода нет.
 
!!! Учитывать Спойлер
...

скорее - угроза киевской братве в лице сумновидомых братьев-акробатов, дружбанов агента Кума. Может у кого-то сомнения есть?
хотя, судя по спойлеру, таки да. Отделаются символическими штрафами, видимость бурной деятельности дабы печеньки не лишили
 
Особенно хорошо эти новости воспринимаются в паре, одна за другой...

Ну и куда клоуны граждан Украины выдворять собрались? Хотя они настолько тупые, что не понимают подвоха.
Или это журнашлюхи переврали?
 

Заметают следы
 
tZEinform:
В борделе Зеленского перестановка коек и смена шлюх. Нет уж ... Только увольнение директора ! :)

Из всех отставок приятнее всего отставка Степанова. Врал, воровал, делился, облизывал, лицемерил и ... увольняют. Ляшко будет не лучше , но ...

Увольнение Степанова, конечно попытка скрыть колоссальные хищения. За ним следить нужно. Он живой нужен :)

Шмыгаль предлагал членам наблюдательного совета "Нафтогаза" проработать еще год. Отказалось 5 из шести.
Все уедут омой и расскажут какое г...но правит Украиной.

У Степанова истерика. Писать заяву он отказался, потому Шмыгаль подписал подачу на его увольнение.
 
Израиль отказался от перемирия с палестинскими группировками, несмотря на все предложения со стороны Египта.
- Просто перестаньте стрелять! - попросили арабы.
- Вы нас с Зеленским не перепутали? - ответили израильтяне.
Путин утверждает, что Украина становится "антиподом" России.

Карлик из питерской подворотни думал, что аннексировав Крым и оккупировав Донбасс, он сделал Украине много добра, и теперь искренне не понимает, почему лаптеногий скот здесь не в почете.

Хотя показушная "борьба" Зеленского с Медведчуком выгодна Путину. Пока его кум сидит во дворце под комфортным "арестом", ботокс будет вопить о "политических репрессиях" в Украине. Прекрасно зная, что оправдан Медведчук будет аккурат перед выборами для поднятия его рейтинга и выхода во второй тур вместе с Зе. Ещё раз убеждаюсь во взаимовыгодном для обеих сторон договорняке.
 
«РОСНЄФТЬ» ПОВЕРТАЄТЬСЯ В УКРАЇНУ

Російська «Роснєфть» повертається на ринок України. Ні, самої «Роснєфті» в Україні не буде. «Роснєфть» знайшла компанію, яка найближчим часом почне перепродавати її нафтопродукти в Україні. Звісно, «Роснєфть» муситиме свої продукти посереднику продавати з певною знижкою і програє по ціні. Натомість вона виграє на обсязі. Україна складала 22% ринку «Роснєфті», втрачати його собі дорожче. Хоч зі знижкою, а за ринок треба триматися.

А тепер цікаве. Посередником «Роснєфті» буде… пабам! Азербайджанська компанія SOCAR. Вас нічого не засмучує? Тоді пояснюю.

SOCAR – це державна нафтова компанія республіки Азербайджан. Тобто – кишенькова фірма пана Алієва. Азербайджан щойно провів війну з Вірменією в ході якої відвоював низку територій. Війна закінчилася не в самий приємний для Азербайджану спосіб – в Нагірному Карабаху з’явилися російські військові. По-факту Азербайджан і її союзник Туреччина з Росією уже зараз перебувають в стані холодною війни.

І от на цьому тлі державна компанія Азербайджану починає допомагати державні компанії Росії продавати нафту в Україні, яка 7-й рік проти тої самої Росії тримає фронт, і завдяки якій Росія просто нездатна перекинути всі наявні сили аби зупинити експансію Туреччини на Кавказ, чого не було з часів Кавказької війни 19-го ст.

Чому так? Бо – ласкаво прошу в реальний світ. У світ дорослих людей, а не шмаркатих мрійників, що живуть якимись смішними ідеалами. В Азербайджані не знайшлося активістів які почали б волати про «торгівлю на крові» та «змову з Москвою» - їм там швидко пояснять, що між прильотом берцем в рило і довгим язиком – прямий зв’язок. Не знаходиться таких активістів і у Туреччині, яка постійно перебуває з Росією в конфліктах. Хоча на секундочку, SOCAR уже має намір постачати російські нафтопродукти не тільки до України, а й до Туреччини. Жодна Туреччина через це істерик не влаштовує. Бо війна – війною, а 20 баксів – завжди 20 баксів.

Українці змішали з багном Олега Гладковського який під час війни забезпечив фронт якісними вантажівками та возив прибори з ворожої території. А в Чехії героями вважають чиновників які тим самим «методом свинарчука» закуповували на початку пандемії маски та костюми біозахисту – без тендерів, за кеш, з переплатою. В той час як українці ниють що їх грабують, азербайджанці і турки сушать голову як їм заробити. І заробляють. На нас – йолопах.

Відчуйте різницю між світоглядами невдачника і того хто пре до успіху

Перешкодити поверненню «Роснєфті» ЗЕ команда не може. Санкції проти SOCAR вона не впровадить, бо це означатиме розсваритися не тільки з Азербайджаном, а й з Туреччиною. Якщо ЗЕкоманда вчинить таке – я позбудуся останніх ілюзій щодо її адекватності.

Хоча саме цей стан речей – прямий наслідок «великої дипломатії» Зеленського. Алієв та Ердоган відверто демонструють своє ставлення до України. Все відбувається за дивовижними рецептами з запорізьких вулиць часів мого дитинства: «Лоха треба не жаліти, а доїти». Туреччина і Азербайджан десятиріччями воюють аби приєднати землі, які вони вважають своїми. З якого дива їм симпатизувати українцям, три чверті яких 5 років втомлювалися від війни на дивані, аби обрати зробити президентом коміка, що пообіцяв «просто перестати стріляти»? Таким не допомагати треба, а наживатися з них. Допоки не порозумнішали.

Бо кому вже точно не дорікати Азербайджану – то це Україні, яка віддала «Центренерго» на прокорм певному олігарху, завела його в збитки, довела вугільну галузь до астрономічних боргів і страйків шахтарів, натомість купує електроенергію у Росії та Білорусі. Аби знову таки, зробити багатшими певних олігархів. Різниця лише в тому, що від оборудок SOCAR виграє бюджет Азербайджану, а від імпорту Україною російської електрики виграють лише українські олігархи.

А не бюджет. І не українці.
...
 
600x457.jpg

original.jpg
 
Назад
Сверху Снизу